Maison de la Traduction en Nouvelle-Aquitaine
A Gourmet Tour of the Perigord : 13 Chefs, 35 Recipes

A Gourmet Tour of the Perigord : 13 Chefs, 35 Recipes


Voir sur le site de l'éditeur

A Gourmet Tour of the Perigord : 13 Chefs, 35 Recipes

  • Auteur(s) :

    Collectif & Claude Prigent (photo)
  • Traducteur(s) :

    Traduit du français en anglais
  • Date de publication :

    7 oct. 2016
  • Genre :

    Guide cuisine
  • Nombre de pages :

    124 pages
  • Prix :

    19,90 €
Édition en anglais

« The association Entre Chefs et Périgord is above all a place for fun and frank exchanges between a passionate band of friends and "bon vivants". The meetings are a pretext for sharing a dish, a product, an address, a joke...

And from this was born the desire to produce a book about the exceptional products that the Périgord produces and their interpretation by very different personalities. Discover the favourite products, the producers, the tips and advice of 13 chefs whose enthusiasm is infectious... »

[présentation de l'éditeur]
Soyez le premier à poster un commentaire !